top of page
Home: Welcome

Finance Freelance
& 
Digitaal Accountant
 

Verbinden, impact creëren en ondernemers helpen succesvol te blijven

Tekengebied 1.png

ONZE DIENSTEN

Tekengebied 1.png

Startersbegeleiding

Beslist om als zelfstandige te starten? Proficiat!

Uiteraard komt hier wel wat bij kijken en dien je plots heel wat beslissingen te nemen - wij helpen je graag om dit succesvol aan te pakken.

Tekengebied 1.png

Boekhouding

De boekhouding is de basis van een goed inzicht. Wij verwerken jouw gegevens en adviseren jou op de meest optimale & digitale manier. Hierdoor maken we van de nood een deugd: jouw boekhouding vormt niet langer een last maar vormt de fundamenten van jouw efficiëntie. 

Tekengebied 1.png

Fiscaal advies

Wij willen graag alle fiscale kansen zo goed als mogelijk benutten, binnen het wettelijk kader. We weten precies hoe ver we daar in mogen gaan en maken zo graag het verschil.

Tekengebied 1.png

Consultancy

Net dat tikkeltje meer nodig? Laten we praten en misschien kunnen we wel meer voor jou betekenen dan je had durven vermoeden.

Tekengebied 1.png
Tekengebied 1.png

Bedrijfsadvies

Ben je op zoek naar meer duidelijkheid omtrent een specifieke situatie of financiële toestand?

Wat jouw vraag ook is, aarzel niet om ze ons te stellen!

Home: Services
Home: Digitaal

JOUW ROTS IN DE BRANDING

WIJ ZIJN JOUW ACCOUNTANT

Hoe u zich ook organiseert, een duidelijke en gedetailleerde boekhouding is essentieel. Het vormt de basis tot verder inzicht en ondertussen verzorgen wij alle verplichte formaliteiten.

WIJ ZIJN JOUW FISCAAL ADVISEUR

Alle verplichtingen nakomen is één zaak. Jouw vermogen verder laten aangroeien op

de meest efficiënte manier is de volgende stap. Wij helpen jou door het fiscale kluwen.

WIJ ZIJN JOUW CO-PILOOT

​Jouw cijfers hebben nog een belangrijke boodschap te vertellen.

Als (groeiende) ondernemer heb je nood aan een duidelijk beeld van vandaag en morgen. Real-time financieel inzicht is daarbij van cruciaal belang maar niet vanzelfsprekend.

 

De kracht van een goede ondernemer is het juist interpreteren van de cijfers en ze actief bij te sturen waar nodig. Wij gebruiken jouw cijfers om draagkracht te ondersteunen.

Wij geven jou de vrijheid om uit te blinken als ondernemer en geven jou het nodige draagvlak. Samen met jou varen wij de koers die jij wil varen. Wij inspireren op een eerlijke, transparante wijze om jouw succesverhaal in steen te beitelen en zorgen zo voor een begrijpbaar en persoonlijk financieel inzicht. Tijdelijk nood aan een wat intensievere samenwerking? Ook dan maken we extra tijd voor jou vrij.

OVER ONS

Wij zijn geïnspireerd door financiële uitdagingen en stellen authenticiteit en een persoonlijke aanpak voorop. Durven dromen en inspireren zijn enkele van de fundamenten van ons bestaan. 

Wij begrijpen jou als ondernemer en hebben kennis van zaken, maar wat bij ons echt telt is jouw weg naar succes. Jouw passie.

Glenn De Sitter is het jonge brein achter De Sitter Accountants. Hij is een Gecertificeerd (Fiscaal) Accountant, erkend door het beroepsinstituut ITAA.

 

geïllustreerde Laptop

Koptekst 1

HELEMAAL DIGITAAL

Als jong, dynamisch kantoor zijn wij er van overtuigd dat een digitale dienstverlening een win-win situatie is.

Wij bieden een vlotte administratie met zorgeloze en geautomatiseerde opvolging. Wij pionieren op het vlak van digitalisatie en reiken jou de nieuwste en beste tools aan waardoor samenwerken kinderspel wordt. Dit alles leidt tot een efficiënte samenwerking zonder in te boeten op een persoonlijke aanpak. Het resultaat is een versnelde manier om (samen) beslissingen te kunnen nemen.

EFFICIËNTER WERKEN

Wij reiken jou de tools aan om beter en slimmer (samen) te werken. Het intensieve papierwerk mag je vaarwel zeggen. Je financiële gezondheid in een oogwenk raadplegen, betalen in enkele seconden… Laat automatisatie voor jou werken.

GEEN PAPIEREN DOCUMENTEN

Je hoeft geen facturen, bankuittreksels en andere documenten meer binnen te brengen. Alles verloopt digitaal. De documenten worden vervolgens digitaal herkent en gearchiveerd conform de wettelijke verplichtingen.

ALTIJD EN OVERAL
 

Je bent altijd en overal op de hoogte van jouw financiële situatie door het online dashboard op jouw smartphone of computer. Toch nog vragen, dan maken wij graag persoonlijk tijd voor jou vrij.

Home: Jouw rots in de branding
Home: Over ons
bottom of page