top of page
Zoeken

Digitalisering is meer dan facturen per email versturen

Digitale transformatie evolueert razendsnel met nieuwe kansen en uitdagingen. Het is een manier geworden om beter en efficiënter te worden maar waar we ons in de realiteit soms verliezen in het kluwen van mogelijkheden. Wij geloven dat we klaar zijn voor de ultieme uitdagingen van vandaag en morgen, waarbij de digitale wereld niet langer een verzameling is van websites, software en hardware die apart functioneren, maar waar bedrijfskritische digitale platformen het dagelijkse operationele ondernemerschap ondersteunen.
Digitalisatie is een mindset


Digitalisatie lijkt een modewoord als een ander. Eentje dat vaak geassocieerd wordt met een lege bladzijde, iets wat als “in de praktijk toch niet mogelijk of te complex” wordt aanzien. De evolutie naar een digitale maatschappij verloopt dan ook niet overal van een leien dak. De oorzaak? Digitalisatie is en blijft een cultuurswijziging. Het doel is verwachtingen om te zetten naar een praktische oplossing in plaats van een digitaal complex systeem te integreren in een reeds bestaande cultuur.

Het gaat over jouw onderneming in zijn totaliteit. Van jouw administratie en boekhouding tot je communicatie naar klanten waarbij het einddoel een wendbare onderneming is. Daar waar de klant centraal staat en de digitalisatie helpt waar nodig, maar zonder de touwtjes uit handen te geven.Digitalisatie is niet meer achter de feiten aanlopen


Wij staan klaar voor morgen. Wij willen een duidelijke visie uitdragen op hoe ondernemingen vandaag al een antwoord kunnen bieden op de vragen van morgen.

Die visie bestaat uit een wereld waar technologie de werking van ondernemingen helpt te vereenvoudigen. Daar waar de sleur van “verplichte” taken en deadlines vermeden wordt, richting een slimme boekhouding die gebouwd is op de fundamenten van een onderneming. We verwachten van elkaar (en andere stakeholders, zoals de overheid, van ons) dat we tijdig alle verplichtingen en overeenkomsten nakomen, maar hollen vaak nog achter de feiten aan doordat onze tijd wordt opgevuld door papier- en opvolgwerk.

Het is onze overtuiging om de ervaring van de digitale revolutie om te buigen naar een meerwaarde, om tijd vrij te maken voor wat echt telt: onze business, klanten en product- of dienstverbeteringen. En als de administratie en boekhouding vlot en zonder moeite verlopen, dan vormt dit de basis voor rijke vernieuwende inzichten. Inzichten die real-time beschikbaar zijn en waar je samen met jouw accountant/boekhouder mee aan de slag kan.

Wij zijn er voor de ondernemer die niet achter de feiten wilt lopen maar kwalitatief advies op financieel, boekhoudkundig en fiscaal vlak wil vergaren op basis van de cijfers van vandaag… of zelfs morgen.


Want zeg nu zelf… een digitale boekhouding is toch meer dan enkel facturen per email aan jouw boekhouder kunnen bezorgen?


bottom of page